- 250 g mel
- 150 g sukker
- 2 tsk. natron
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. stødt kanel
- 2 tsk. stødt ingefær
- 3 æg
- 175 ml neutral olie
- 2 tsk. vaniljeekstrakt
- 350 g revet squash
- 100 g hakkede hasselnødder, eller valnødder
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Klargør to brødforme med bagepapir eller smør dem godt.
I en skål kommer du mel, sukker, natron, salt, kanel og ingefær og blander det godt.
I en stor skål pisker du æggene og blander den revne squash, olien og vanilje ekstrakten i.
Nu kommes de tørre ingredienser i de våde. Bland, men pas på ikke at blande for længe. Vend de hakkede nødder i.
Hæld dejen ligeligt mellem de to brødforme og bag i 50-60 minutter, eller til en strikkepind komme ud ren, når du stikker den ned midt i kagen.
Lad kagen køle af i 5 minutter i formen og tag derefter kagerne ud af formen på en rist, og lad dem derefter køle helt af.