Squashkage

  • 250 g mel
  • 150 g sukker
  • 2 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. stødt kanel
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 3 æg
  • 175 ml neutral olie
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 350 g revet squash
  • 100 g hakkede hasselnødder, eller valnødder

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Klargør to brødforme med bagepapir eller smør dem godt.

I en skål kommer du mel, sukker, natron, salt, kanel og ingefær og blander det godt.

I en stor skål pisker du æggene og blander den revne squash, olien og vanilje ekstrakten i.

Nu kommes de tørre ingredienser i de våde. Bland, men pas på ikke at blande for længe. Vend de hakkede nødder i.

Hæld dejen ligeligt mellem de to brødforme og bag i 50-60 minutter, eller til en strikkepind komme ud ren, når du stikker den ned midt i kagen.

Lad kagen køle af i 5 minutter i formen og tag derefter kagerne ud af formen på en rist, og lad dem derefter køle helt af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *