Om mig

Helle Sørensen er ikke en hvilken som helst Københavner. Hun er den begejstrede skaber af en madblog, der er blevet et gastronomisk tilflugtssted for foodies i hele Danmark. Med en lidenskab for madlavning, der strækker sig fra de klassiske danske retter til eksotiske verdenskøkkener, er Helle kendt for sin evne til at forvandle simple ingredienser til kulinariske mesterværker.

For Helle begyndte kærligheden til mad i barndomskøkkenet, hvor hun hjalp sin mor med at røre i gryderne og smage på saucerne. Denne tidlige fascination voksede til en livslang passion, som hun deler generøst med sin familie og venner. Det er ikke sjældent, at Helle inviterer en broget skare af nærmeste og kæreste til spisebordet, hvor smagsløgene får frit spil.

På hendes blog kan man finde en skattekiste af opskrifter, madanmeldelser og personlige beretninger. Helle’s skrivestil er uformel og imødekommende, som om man sidder ved hendes køkkenbord med en kop kaffe i hånden. Hendes tips om alt fra fiskefrikadeller til fermentering er nemme at følge, og de opfordrer læserne til at udforske deres egne kulinariske grænser.

Men hvad der virkelig sætter Helle’s blog på landkortet, er hendes forpligtelse til ægthed. Hun mener fast, at madlavning er en kærlighedshandling, og denne filosofi skinner igennem i hvert indlæg, hun skriver og hvert måltid, hun tilbereder. Så hvis du er på udkig efter en madoplevelse, der strækker sig ud over det sædvanlige, så er Helle Sørensen fra København dit go-to-stop i den digitale madverden.