Sommerdessert

Sådan gør du

Ingredienser

  • 120 g jordbær skyllet og skåret i mindre stykker
  • 200 g mascarpone eller naturel flødeost ikke light version flødeost – gerne alm Philadelphia
  • 2 dl piskefløde
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 tsk øko citron revet skal
  • 100 g rutebiler
  • Evt 2 spsk flormelis hvis du ønsker cremen mere sød
  • I en skål piskes fløde, ost, vanillesukker og citronskal let (gør det så langsomt du kan og kun let – for ellers risikerer du at den bliver grynet)
  • Kom rutebilerne i en pose og knus dem med en kagerulle eller lignende
  • I et glas kommes de knuste rutebiler, derefter cremen og tilslut jordbær

Jeg blev inspireret til at lave denne opskrift efter en bryllupsfest, hvor jeg var gæst hos Restaurant Malt i Aarhus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *