Quiche lorraine

Det skal du bruge

  • 1 rulle færdigkøbt tærtedej
  • 4 æg
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 – 1 tsk paprika efter smag
  • hvid peber
  • 200 g revet ost – mozarella eller en blanding af mozarella og gruyere
  • 150 g god kogt skinke i små tern
  • 2 spsk hakke purløg

Quiche-lorraine1

Sådan gør du

Smør et tærtefad med smør eller olie og læg tærtedejen i – trykden godt op over kanten, den kryber lidt sammen, når den bliver bagt. Prik tærtedejen med en gaffel og bunden forbages i ca. 15 min ved 200 grader

Bland creme fraiche, æg, ost, skinketern, paprika og hvid peber.

Når bunden er forbagt, hældes fyldet i og tærten bages yderligere ca. 30 min til den er gyldenbrun.

Server  med en blandet salat og måske et glas kold hvidvin


Quiche-lorraine2

Skrevet af Helle Thisted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *