Pasta d’Italia

Pasta m/squash, tomat, basilikum og trøffelolie.

Jeg er helt vild med denne meget nemme pasta ret – den er let og så smager den himmelsk.
Synes man ikke at pastaen er nok i sig selv, kan man evt. bruge den som tilbehør til f.eks. stegt kylling eller svinemørbrad.

Det skal du bruge

  • 300 g pasta – gerne penne
  • 8-10 små modne cocktail tomater
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 2-3 squash
  • Parmesan
  • 2-3 spsk trøffelolie
  • Salt

Pasata-med-tomat-squash-basilikum1

 

Sådan gør du

Skær tomaterne i kvarte.
Hak en god håndfuld basilikum.
Bland tomater og basilikum med trøffelolieolie og salt og lad det stå og trække.


Pasata-med-tomat-squash-basilikum2

Skær squash i tynde skiver på et mandolinjern og svits dem på en pande til de får farve. Der skal ikke olie på panden.


Pasata-med-tomat-squash-basilikum4

Kog din pasta efter anvisningerne på pakken.
Bland den varme pasta med tomatblandingen og de stegte squashskiver.
Smag til med salt.
Anret i en dybe tallerkener og pynt med et par basilikumblade.
Drys med friskrevet parmesan.

 

Skrevet af Helle Thisted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *