Pariserbøf

Pariserbøf2

En sprødstegt pariserbøf er en god klassiker og så er den nem at lave.

Det skal du bruge

  • 300 g friskhakket oksekød
  • 2 skiver franskbrød
  • 50 g smør
  • salt og peber
  • 1 hakket løg
  • 2 spsk kapers
  • fintrevet peberrod
  • Syltede rødbeder i tern
  • 2 æggeblommer eller past. æggeblommer

Pariserbøf1

 

Sådan gør du

Form kødet til 2 flade hakkebøffer.
Læg dem på brødskiverne og tryk dem til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber.
Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og gennemsteg kødet 7-10 min. Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt.
Anret pariserbøffen med peberrod, løg, kapers, rødbeder, og æggeblomme. Bruger man past. æggeblomme kan de kommes i et lille æggebæger og stilles ved siden af.

Skrevet af Helle Thisted

Skriv et svar